چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

آنکارا سفیر هلند را احضار کرد

آنکارا سفیر هلند را احضار کرد وزارت خارجه ترکیه امروز، از احضار سفیر هلند در آنکارا به دلیل هتک حرمت قرآن کریم در لاهه، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 24
کد خبر: ۱۶۹۹۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه ترکیه، امروز (سه‌شنبه، ۲۴ ژانویه)، هتک حرمت قرآن کریم در هلند را محکوم و سفیر هلند را فراخواند.

 

تنها دو روز پس از هتک حرمت قرآن کریم در سوئد، رهبر گروه راست‌گرای افراطی موسوم به پگیدا روز گذشته در هلند نیز اقدام به پاره کردن و سپس سوزاندن قرآن کرد.

 

ویدئویی که روز دوشنبه در فضای مجازی منتشر شده نشان می‌دهد که «ادوین واگنسولد»، رهبر گروه راست‌گرای پگیدا بعد از پاره کردن این کتاب آسمانی آن را در آتش انداخت. این اقدام دو روز بعد از آن صورت گرفت که «راسموس پالودان» سیاستمدار راست افراطی در سوئد با اهانت به ساحت و قدس قرآن کریم و اهانت به مسلمانان، این کتاب آسمانی را در مقابل سفارت ترکیه در پایتخت سوئد به آتش کشید. امری که با محکومیت شدید کشورهای اسلامی از جمله ایران، همراه شد و آنکارا نیز سفیر سوئد را در پی مجوز مقامات سوئدی به برخی برای سوزاندن قرآن کریم در مقابل سفارت ترکیه در استکهلم، احضار کرد.

 

امروز، وزارت خارجه ترکیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: ما هتاکی رذیلانه یک فرد ضد اسلام در لاهه هلند را که کتاب مقدس ما، قرآن کریم را هدف قرار داد، به شدت محکوم می‌کنیم.

 

وزارت خارجه ترکیه همچنین از احضار سفیر هلند در آنکارا به دلیل به آتش‌کشیدن قرآن کریم در لاهه، خبر داد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار